Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Bazat pe 1 recomandare
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Florin
29/09/2022
Achizitie Verificata
Cum sa faci un vin de calitate
Comentarii
Doar pentru cunoscatori
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Florin
29/09/2022
COSTEL
15/09/2022
Conservant
Avantaje
elimina risipa
Dezavantaje
Mai comenteaza unii carcotasi ca folosesc e-uri
Comentarii
Eficient la varza murata si alte conserve. Am facut o proba anul trecut cu 0.5g/kg si a fost eficient. Acum am comandat 5 kg si au venit repede
Ion
24/08/2022
Vin Dulce
Avantaje
Conservant
Dezavantaje
nu are
Comentarii
Am adaugat 2g/10 litri de vinul dulce dupa ce s-a limpezit si nu a mai fermentat. A ramas limpede si dulce.
C.D
02/06/2022
Conservant alimentar
Comentarii
Sorbat de potasiu (K-sorbat) este un conservant alimentar utilizat în mod obișnuit în industria de panificație pentru a preveni mucegaiul, drojdia și microbii . Este adesea folosit în prăjituri și glazură, siropuri pentru băuturi, brânză, fructe uscate, margarină, umpluturi de plăcinte, vin etc., în concentrații dependente de aplicația specifică.
Daniel
27/05/2022
Conservarea Fructelor
Avantaje
Risipa alimentara
Comentarii
Cât timp prelungește durata de valabilitate a sorbatului de potasiu?
Scufundarea căpșunilor într-o soluție de sorbat de potasiu a întârziat creșterea mucegaiului și a prelungit perioada de valabilitate cu aproximativ 7 zile în comparație cu perioada de valabilitate a căpșunilor martor.
Scufundarea căpșunilor într-o soluție de sorbat de potasiu a întârziat creșterea mucegaiului și a prelungit perioada de valabilitate cu aproximativ 7 zile în comparație cu perioada de valabilitate a căpșunilor martor.