Ciocolata Cu Lapte Cu Ulei De Masline Extravirgin & Migdale & Trufe -100 Grame - La Chinata

Ciocolata cu lapte La Chinata cu ulei de masline extravirgin, migdale si trufe este o gustare dulce si usoara facuta cu cel mai bun ulei de masline extravirgin, la care am adaugat o nota de lapte si o nota de aroma de trufe.
Crocant si dulce datorita unei selectii de migdale, este cheia unei alimentatii sanatoase si echilibrate.
Am adaugat ciocolatei proprietatile si beneficiile migdalelor, oferindu-i o sursa excelenta de proteine ​​vegetale, precum si fier, magneziu si fosfor.

CARACTERISTICI

 • Tableta de ciocolata
 • Gramaj: 100 grame
 • Tip ciocolata: cu lapte
 • Arome: ulei de masline extravirgin, migdale si trufe 
 • Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra departe de lumina si surse de caldura.
 • Termen de valabilitate: 12 luni de la data ambalari. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj 
 • Tara de orgine: Spania
 • Atentionare: Produsul se livreaza din Spania 

INGREDIENTE

 • Ciocolata cu lapte (cacao: 36%) -zahar, unt de cacao, lapte praf degresat, pasta de cacao, zer, grasime anhidra de lactee, lapte praf integral
 • Migdale prajite (25%)
 • Condimente cu ulei de masline extravirgin si trufe ( 1,5 %) -ulei de masline extravirgin (98%), trufa neagra uscata Tuber aestivum Vittad (0,5%), aroma
 • Leceitina de soia
 • Aroma de vanilie

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS 

 • Calorii 2430kJ/ 585 kcal
 • Grasimi totale: 41,2 grame
 • Grasimi saturate: 17,6 grame
 • Carbohidrati: 41,2 grame
 • Zahar: 38 grame
 • Fibre alimentare:3,2 grame
 • Proteine: ​​11,2 grame
 • Sare: 0,18 grame.

UTILIZARE PRODUS

 • Inveliti-va simturile intr-o experienta divina a gustului cu ciocolata cu lapte si migdale, trufe cu o nota subtila de ulei de masline. Fiecare muscatura dezvaluie o simfonie aromatica si o textura perfect echilibrata care va va purta pe un taram al placerii.
 • Aceasta delicioasa ciocolata cu lapte se distinge prin savoarea rafinata a migdalelor crocante, adaugand un plus de textura si gust, imbogatita cu trufe delicate care se topesc in gura, eliberandu-si aromele intunecate si bogate. Iar surpriza vine din asocierea inedita cu uleiul de masline, care adauga o nota subtila si un finisaj matasos, completand perfect paleta de arome.
 • Fiecare bucata este o combinatie perfecta de ingrediente de cea mai inalta calitate, atent selectionate pentru a oferi o experienta culinara rafinata si memorabila. Ambalata cu grija pentru a pastra prospetimea si aroma intensa, ciocolata cu lapte, migdale, trufe si ulei de masline reprezinta o incursiune exceptionala in lumea deliciilor gourmet.
 • Incantati-va simturile si bucurati-va de momente de pura placere gustativa cu aceasta imbinare sublima de ingrediente alese cu grija, care va va rasfata fiecare dorinta pentru dulce si sofisticat in acelasi timp.

BENEFICIILE CIOCOLATEI  CU LAPTE SI ULEI DE MASLINE, MIGDALE SI TRUFE  DE LA CHINATA

 • Ciocolata cu lapte imbinata cu migdale, trufe si ulei de masline nu doar incanta simturile, ci si aduce beneficii pentru sanatate, in special datorita ingredientelor sale naturale si proprietatilor lor. Iata cateva dintre beneficiile pe care le pot oferi:
 1. Antioxidanti puternici: Ciocolata cu lapte contine antioxidanti, cum ar fi flavonoidele, care pot ajuta la protejarea celulelor impotriva deteriorarii cauzate de radicalii liberi din organism. Migdalele si uleiul de masline contin, de asemenea, antioxidanti care sprijina sanatatea celulara.

 2. Efecte asupra inimii: Consumul moderat de ciocolata cu lapte poate avea beneficii pentru inima. Aceasta poate ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale si la imbunatatirea fluxului sanguin. Grasimile sanatoase din uleiul de masline au, de asemenea, efecte pozitive asupra sanatatii cardiace.

 3. Energie si nutrienti: Migdalele aduc un aport bogat de nutrienti, precum vitamina E, magneziu si grasimi sanatoase, care pot contribui la niveluri optime de energie si la mentinerea sanatatii pielii.

 4. Stare de spirit si reducerea stresului: Ciocolata este cunoscuta pentru capacitatea sa de a stimula productia de serotonina in creier, contribuind astfel la imbunatatirea starii de spirit si la reducerea stresului.

 5. Digestie sanatoasa: Uleiul de masline este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra digestiei si poate contribui la mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal.

 6. Satisfactia gustului: Gustul delicios al ciocolatei cu lapte, migdale, trufe si ulei de masline poate aduce o senzatie de satisfactie si placere, ajutand la reducerea poftelor pentru alte alimente nesanatoase.

 • Este important sa consumi aceasta ciocolata cu lapte si ingrediente adiacente in cantitati moderate, pentru a beneficia de aceste aspecte pozitive, fara a exagera cu consumul de zahar sau calorii

AN 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8436578485369
ORIGINE:
SPANIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

400486
37,00 RON /per bucata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 12+ 24+
Pret 33,30 RON 29,60 RON
in stoc
Pretul in puncte: 74 point
Puncte premiu: 2 points
+

Produsul se livreaza din Spania 

 

BRANDLa Chinata GTINEAN 8436578485369 ORIGINESPANIA
Banner de inchiriat