Ciocolata Neagra Cu Ulei De Masline Extravirgin Si Sare -100 Grame - La Chinata

Ciocolata neagra La Chinata cu sare de mare si ulei de masline extravirgin se mandreste cu un gust de neegalat datorita combinatiei de ingrediente de inalta calitate.
Este unul dintre produsele speciale ale companiei din gama de produse dulci, cu un gust spectaculos si extrem de delicat plin de atingeri aromate.
La inceput, apare gustul amar specific celei mai pure ciocolate negre, urmata de o atingere sarata care elibereaza si mai mult din aromele si aromele produsului, lasand o nota proaspata si intensa de ulei de masline extravirgin .
Pur si simplu unic si surprinzator, ideal pentru a fi impartit cu familia sau ca un cadou cuiva special.

CARACTERISTICI

 • Tableta de ciocolata
 • Gramaj: 100 grame
 • Tip ciocolata: neagra 
 • Arome: ulei de masline extravirgin si sare
 • Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra departe de lumina si surse de caldura.
 • Termen de valabilitate: 12 luni de la data ambalari. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj 
 • Tara de orgine: Spania
 • Atentionare: Produsul se livreaza din Spania 

INGREDIENTE

 • Pasta de cacao (cacao 58%)
 • Zahar
 • Unt de cacao
 • Ulei de masline extravirgin
 • Sare de mare in fulgi (2%)
 • Lecitina de soia
 • Vanilie
 • Poate contine urme de lapte si nuci.

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS 

 • Calorii 2215 kJ/529 kcal
 • Grasimi totale 39 grame
 • Grasimi saturate 23 grame
 • Carbohidrati 40 grame
 • Zahar 38 grame
 • Fibre alimentare 2 grame
 • Proteine ​​6,3 grame
 • Sare 2 grame.

UTILIZARE PRODUS

 • Ciocolata neagra cu sare si ulei de masline de la Chinata este o incantare pentru simturi, combinand gustul intens si bogat al ciocolatei negre cu subtilitatea sarii si aroma distinctiva a uleiului de masline.
 • Fiecare bucata de ciocolata este o experienta echilibrata intre dulceata ciocolatei, notele usor sarate si nuantele fructate si ierbacee ale uleiului de masline.
 • Textura neteda si catifelata a ciocolatei se imbina perfect cu crocantele cristale de sare, oferind o combinatie surprinzatoare si placuta de gusturi si senzatii in fiecare muscatura. Este o delicatesa rafinata, potrivita pentru cei care apreciaza aromele intense si contrastante intr-o ciocolata de inalta calitate.

BENEFICIILE CIOCOLATEI NEGRE CU SARE SI ULEI DE MASLINE DE LA CHINATA

 • Ciocolata neagra cu sare si ulei de masline de la Chinata nu numai ca ofera o experienta gustativa exceptionala, dar vine si cu anumite beneficii pentru sanatate:
 1. Bogata in antioxidanti: Ciocolata neagra contine cantitati semnificative de antioxidanti, cum ar fi flavonoidele, care pot ajuta la protejarea celulelor impotriva deteriorarii oxidative.

 2. Beneficii pentru inima: Consumul moderat de ciocolata neagra poate fi benefic pentru sanatatea inimii. Aceasta poate ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

 3. Sursa de minerale: Ciocolata neagra contine minerale importante precum magneziu, fier si cupru, care sunt esentiale pentru functionarea sanatoasa a organismului.

 4. Efecte asupra starii de spirit: Consumul de ciocolata neagra poate stimula eliberarea endorfinelor si a serotonina, contribuind astfel la imbunatatirea starii de spirit si reducerea stresului.

 5. Energie si concentratie: Prezenta cofeinei in ciocolata neagra poate oferi un impuls de energie si poate sprijini concentrarea, imbunatatind performanta mentala.

 6. Sare si ulei de masline: Adaugarea sarii poate aduce un contrast interesant de arome si poate echilibra dulceata ciocolatei, iar uleiul de masline aduce beneficiile sale pentru sanatatea cardiovasculara si gustul distinct.

 • Totusi, este important sa consumi ciocolata neagra cu moderatie, deoarece contine calorii si poate contine si cantitati semnificative de zahar sau grasimi, depinzand de reteta.

AN 

 

Recenzii ale clienților

4.5 out of 5
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
David
05/12/2023
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Avantaje
Ciocolata de inalta calitate
Dezavantaje
Se termina foarte repede
Comentarii
Gustul ciocolatei este inovator și delicios.
Ambalaj foarte frumos și elegant.Aromă intensă cu un plus de cremositate. Recomand
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Maria
Maria
Achizitie Verificata
08/12/2023
Foarte multumit
Avantaje
Ideala pentru a-ti potoloi pofta de dulce. Cu o cantitate mica obtii o multitudine de arome
Dezavantaje
Nu am gasit
Comentarii
Sarea nu se simte excesiv și aroma este foarte blândă, dar este ideală pentru a însoți o ceașcă de cafea.
Este foarte bogata in arome , este o tabletă subțire, așa că se topește în gură.
A fost utilă această recenzie?
26 25
David
David
Achizitie Verificata
05/12/2023
Foarte multumit
Avantaje
Ciocolata de inalta calitate
Dezavantaje
Se termina foarte repede
Comentarii
Gustul ciocolatei este inovator și delicios.
Ambalaj foarte frumos și elegant.Aromă intensă cu un plus de cremositate. Recomand
A fost utilă această recenzie?
52 43
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8421401151054
ORIGINE:
SPANIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

400417
31,50 RON /per bucata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 12+ 24+
Pret 28,35 RON 25,20 RON
in stoc
Pretul in puncte: 63 point
Puncte premiu: 2 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu

Produsul se livreaza din Spania 

 

BRANDLa Chinata GTINEAN 8421401151054 ORIGINESPANIA
Banner de inchiriat