Dark Muscovado - Zahăr brun din trestie de zahăr nerafinat-Ilanga Nature - 500 gr

Dark Muscovado - Zahăr brun din trestie de zahăr nerafinat-Ilanga Nature - 500 gr 

Acest zahăr cu o intensitate aromatică incredibilă are note de caramel și lemn dulce, ideal pentru potențarea preparatelor dulci și sărate.

Descriere : 

Pe pământurile calde și însorite ale Mauritius cresc trestia de zahăr Ilanga. Solul insulei este deosebit de potrivit pentru cultivarea trestiei, deoarece soarele aproape niciodată nu strălucește acolo. 

Un zahar nerafinat cu arome intense

Bogat in melasa naturala si beneficii nutritive, Dark Moscovado este un zahar nerafinat, obtinut dintr-un proces 100% natural si artizanal ce consta in extragerea sucului de trestie de zahar. Acesta din urmă este apoi filtrat și apoi adus la fierbere pentru a-și păstra toate mineralele, inclusiv calciul, potasiul și magneziul pe care le conține, făcându-l astfel mult mai bun pentru sănătatea ta decât toate zaharurile rafinate de pe piață.

Muscovado închis are o textură umedă destul de surprinzătoare și o culoare intens închisă. Deși natura sa umedă tinde să formeze blocuri mici, va fi suficient să-l presați pentru a-și recăpăta textura originală și toate aromele. 

Pentru că dacă există un zahăr care nu duce lipsă de arome, acesta este acesta. Cu notele sale care amintesc de caramel sau chiar de lemn dulce , este foarte dulce și doar un vârf de vârf va fi suficient pentru a îndulci un ceai sau o cafea. În prăjiturile mici, va oferi o textură cât mai plăcută, dar tocmai în preparatele dulci și sărate se va exprima cel mai bine.

Ilanga Nature, extract din natura autentică

Ilanga Nature s-a născut din imaginația unui explorator modern, Olivier Laurent, care a dorit să introducă lumii toate aromele incredibile ale insulei Madagascar. Uleiurile, mirodeniile, nectarurile și fructele sunt toate comori pe care dorește să le împărtășească prin brandul său.

Dezvăluind toate aceste arome unice, marca nu se angajează doar să ofere produse naturale, dar garantează și trasabilitatea de la câmp sau pădure până la mesele dumneavoastră.

Această trasabilitate implică numeroase acțiuni desfășurate în cadrul culturilor de fructe și miere de pe insulă. Ei produc și funcționează în cooperare cu populațiile locale în conformitate cu 3 principii principale:

 • Oferiți produse etice cultivate și comercializate după principiile comerțului echitabil, pentru a sprijini cât mai bine populațiile locale.
 • Produceți într-un mod eco-responsabil bazat pe ciclurile naturale și fără a compromite bunăstarea animalelor. Însoțiți de ONG-uri de mediu, aceștia lucrează în fiecare zi pentru a conserva resursele naturale ale insulei, încercând în același timp să faciliteze emanciparea populației locale prin cooperare și ajutor reciproc.
 • Promovați scurtcircuitul controlând fiecare etapă a procesului de producție, până la comercializare, pentru a remunera producătorii cât mai echitabil și a garanta un produs de calitate.

Ilanga Natura

Compozitie:
Zahăr din trestie de zahăr nerafinat. Origine: Mauritius.
Origine:Franta
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

68,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 137 point
Puncte premiu: 3 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Dark Muscovado - Sucre de canne brun non raffiné-Ilanga Nature livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat