Făină organică de rădăcină de Maca - vegană și crudă-Aromandise - 250 gr

Făină organică de rădăcină de Maca - vegană și crudă-Aromandise - 250 gr 

O pudră de maca energizantă (fără cofeină), o sursă de proteine ​​și care întărește memoria

Descriere : 

Un fortificator natural pentru organism , Maca a fost recunoscută ca un superaliment de secole, încă de la incași. I se dă porecla de ginseng peruvian, datorită numeroaselor sale calități nutritive. Este deosebit de apreciat ca energizant, fara cofeina .

Bogată în proteine, calciu, magneziu, fier, sursă de zinc și proteine, această făină de înaltă calitate are multiple beneficii :

 • Stimulează activitatea intelectuală și întărește memoria
 • Crește capacitățile de rezistență fizică și intelectuală (suport performanță)
 • Calmează în perioadele de stres
 • Reda dorința, voința și puterea
 • Ameliorează disconfortul menopauzei

Aromandise Maca este cultivată în Peru, la peste 4000 m altitudine, în regiunea Junin. Pe aceste platouri, conditiile climatice fac ca radacina sa fie extrem de rezistenta si bogata in micronutrienti. Pentru a-și păstra toate calitățile nutritive, rădăcina este măcinată fin la temperatură scăzută.

Sfaturi de utilizare

Faina de Maca este usor folosita in toate bucatariile. Gustul său dulce și fructat se împerechează delicios cu băuturile tale (în special sucuri de fructe sau legume), deserturi, micul dejun, supe și sosuri.

Doza recomandată pentru a optimiza beneficiile acestei rădăcini este de 1,5 g de pudră de Maca pe zi (1 linguriță reprezintă 6g).

Făina de Maca este încorporată foarte bine peste tot:

 • 1 până la 2 lingurițe în băuturi (200 ml suc, shake sau smoothie)
 • 1 lingurita in 100 g iaurt sau compot
 • 1 până la 2 lingurițe pentru 200 g de prăjitură, prăjitură sau muesli
 • 1 până la 2 lingurițe pentru 200 ml de sos sau supă

Despre Aromandise

Aromandise proiectează, dezvoltă și distribuie produse 100% din agricultura ecologică. Compania susține o anumită admirație pentru lumea plantelor.

Brandul Aromandise combină calitatea, autenticitatea, etica și cultura. Toate produsele sunt naturale, certificate pentru a satisface cerințele din ce în ce mai mari ale consumatorilor.

Brandul a fost construit în jurul unor valori specifice:

 • Permite-ne să dezvoltăm domeniile artei de a trăi și a bunăstării apărând, făcând cunoscute și apreciind cunoștințele și produsele lumii.
 • Distribuția și designul de produse autentice și semnificative.
 • Respectul constant pentru ecologie și echitatea socială și culturală în practicarea activității lor.

Aromandise exprimă amestecul dintre arome și lăcomie, plăcerea de a lucra cu flora care va încânta cu parfumul ei.

Aromandise

Compozitie:
Faina de radacina de Maca (Lepidium meyenii) din agricultura 100% ecologica, pura, fara aditivi sau conservanti.
Origine:Franta
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

135,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 270 point
Puncte premiu: 7 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Racine de Maca bio en farine - vegan et cru-Aromandise livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDAromandise ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat