Tablete de îndulcitor pe bază de stevia albă (extract de stevie)-Guayapi Tropical - 150 tablete

Tablete de îndulcitor pe bază de stevia albă (extract de stevie)-Guayapi Tropical - 150 tablete

Dulciuri naturale și foarte practice, toate fără calorii!

Descriere : 

Obținută din recolte sălbatice și 100% naturală, stevia este un îndulcitor fără calorii, din care cantități mici sunt suficiente pentru a aduce o aromă dulce mâncărurilor tale.

Acest produs este recomandat in diete pentru persoanele care nu pot consuma zahar. Este într-adevăr o alternativă excelentă, de 15 ori mai dulce în proporție decât zahărul!

Zaharuri cu stevia, practice si fara calorii

Puterea de îndulcire a Steviei se datorează în principal unui element extras din plantă, Rebaudioside A, pe care îl găsiți în aceste zaharuri.

Aceste cuburi de zahăr constituie un îndulcitor 100% natural și fiecare înlocuiește un cub de zahăr de 4 g pentru utilizarea zilnică.

Istoria deja lungă a steviei

Indienii Guarani au folosit de secole Stevia Rebaudiana ca îndulcitor și plantă medicinală.

La începutul anilor 1970, japonezii au început să cultive planta și să producă extracte care să înlocuiască îndulcitorii artificiali (ciclamat sau zaharină). Lichidul extras din frunzele de Stevia Rebaudiana și steviozida purificată au fost folosite ca îndulcitori și comercializate în Japonia din 1977.

Guayapi și abordarea sa de avangardă

Fondată de Claudie Ravel în 1990, misiunea lui Guayapi este să selecteze cele mai bune, pure și de cea mai bună calitate materii prime din Amazon și Sri Lanka pentru a le distribui sub formă de super-alimente, suplimente alimentare și produse pentru sănătate.

Abordarea sa este triplă: ecologică, ecologică (respectarea biodiversităţii) şi comerţ echitabil.

Despre Guayapi Tropical 

Guayapi face comerț cu plante sălbatice care sunt destinate a fi suplimente sau produse alimentare.

Urmând rețetele populațiilor locale, oferă produse originale care s-au bucurat de un oarecare succes din 1990.

Aceste produse, 100% naturale, sunt selectate din pământul lor de origine și concepute respectând know-how-ul ancestral.

Deși garantează criteriile comerțului echitabil, Guayapi contribuie la înflorirea umană, restabilind în același timp natura într-un mediu ecologic și biodivers.

Guayapi tropical

Compozitie:
Manitol, îndulcitor: rebaudiozidă A 31% (extract de Stevia Rebaudiana), dioxid de siliciu (E551), poliplasdonă XL-10, emulgator de stearat de magneziu (E470b).
Origine:Franta
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

132,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 265 point
Puncte premiu: 7 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Edulcorant en comprimés à base de stévia blanche (extrait de stevia)-Guayapi Tropical livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDGuayapi Tropical ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat