Warana - pudră de guarana organică-Guayapi Tropical - 65 gr

Warana - pudră de guarana organică-Guayapi Tropical - 65 gr 

Planta energizantă a indienilor din America de Sud!

Descriere : 

Guarana, numită warana în limba Satere Mawe de către indienii amazonieni, a fost recunoscută de secole pentru numeroasele sale virtuți. Puternic energizant cerebral și fizic, Warana mărește vigilența, concentrarea și memoria, este recomandată în toate situațiile care necesită creșterea capacităților, în principal intelectuale.
Să se angajeze, să se concentreze, să studieze, să memoreze, să rămână vigilenți, să negocieze, să reușească, să fie eficient, pentru o mai bună vorbire (studenți, oameni de afaceri, diferențe de timp etc.) și, de asemenea, să vegheze în timpul petrecerilor.
Eficient în cazul unei scăderi a tonusului sau ocazional, efectele waranei sunt resimțite rapid fără niciun efect de excitare sau nervozitate.

Foarte bun adjuvant in dietele hipocalorice, previne senzatia de foame si este si bogat in guaranina, taninuri, vitaminele B1, B2, PP, minerale precum fosfor, potasiu si magneziu.

Guayapi Tropical a selectat pentru tine această warana din recoltarea sălbatică din America de Sud, etichetată „Satéré Mawe”. Preparat de indieni direct pe pământurile de origine a acestei plante și după metode ancestrale, sectorul warana este în întregime comerț echitabil.

Mod de utilizare: Se recomandă să utilizați warana în cure, de exemplu punând 1 linguriță într-o băutură rece zilnic timp de 1 până la 3 luni în cazul scăderii tonusului

Despre Guayapi Tropical 

Guayapi face comerț cu plante sălbatice care sunt destinate a fi suplimente sau produse alimentare.

Urmând rețetele populațiilor locale, oferă produse originale care s-au bucurat de un oarecare succes din 1990.

Aceste produse, 100% naturale, sunt selectate din pământul lor de origine și concepute respectând know-how-ul ancestral.

Deși garantează criteriile comerțului echitabil, Guayapi contribuie la înflorirea umană, restabilind în același timp natura într-un mediu ecologic și biodivers.

Guayapi tropical

Compozitie:
Pudră de guarana 100% pură (Paullina Cupana var. sorbis) (sâmbure de fructe). guaranina, taninuri, vitaminele B1, B2, PP, minerale esentiale precum Fosfor, Potasiu, Magneziu. Fara aditivi sau conservanti. Origine: Brazilia.
Origine:Franta
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

269,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 538 point
Puncte premiu: 13 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Warana - poudre de guarana bio-Guayapi Tropical livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDGuayapi Tropical ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat